Følg eGo på Facebook   Kontakt eGo   Book tid online   Shop online og afhent i salonen

Jeg tager kun imod mobilepay & kontanter i salonen :-) Shop online og afhent i salonen.

Cold fusion hair extensions


I salonen tilbyder jeg hair extensions påsat med Cold fusion metoden. Denne metode har jeg arbejdet med de sidste 6-7 år. De første mange år arbejde jeg udelukkende med denne påsætningsmetode, da jeg personligt ikke selv har ville benytte andre metoder.

Hvis cold fusion påsættes korrekt og vedligeholdes, er det en rigtig god og skånsom metode.

En enkelt tot påsættes dit eget hår, med en metalring, som har et indvendigt lag af silikone. Ringen klemmes sammen om håret. Når dine hair extensions skal ud igen, klemmes ringen blot den anden vej, og åbnes.

Personligt er jeg selv mest tilhænger af den nyere Microweft metode. Jeg finder denne metode mere skånsom, nemmere at arbejde med og mere problemfri.

Med cold fusion skal du dedikere dig til at få en oprykning cirka hver 3. uge, hvis du vil minimere tabet af totter. Hver gang du taber en tot, vil der altid være lidt af dit eget hår, som følger med i totten, og metoden kan derfor være skadelig, hvis man ikke får en oprykning med cirka 3 ugers mellemrum.

Cold fusion er ellers behagelig at have påsat. Man mærker ubehag de første 2-4 dage/nætter. Jeg anbefaler at man venter så længe man kan, efter håret er blevet påsat, før man vasker håret eller sætter det op i en knold/høj hestehale. Skulle hovedbunden begynde og klø, så er det blot tegn på at hårrødderne er irriteret, og det er derfor en god ide, at lade håret hænge så meget som muligt (eller i en løs fletning) og for alt i verden; lade være med at klø igen! Dette er dog gældende uanset metode du har påsat.

Inden du bestiller tid til en hårpåsætning, er det vigtigt at du læser yderligere information om metoden her - Klik her!


Ego • Borgergade 23 • 9000 Aalborg
Alle tider skal bookes online her • CVR: 34 71 63 31
Se kontaktinformation & information om parkering her